Monday, July 13, 2009

jenjalan sebelum balik malaya

Dah seminggu tak update blog...huhu..sejak dua menjak ni aku asyik busy jenjalan membeli barang2 dan berkemas rumah.. ari minggu biasa la seperti selalu dapur tak berasap. Kami makan2 kt luar jer. Kebetulan ari sabtu tu ada kawan ajak makan kt rumah dia.. thanks to kak nani & abg mushil..;) Selepas tu kami pegi shopping di dragon mart..

Kat gerai ni syahira berkenan ngan rantai kaki drp batu crystal..

Kedai ni menjual pelbagai accessories wanita spt brooch, gelang, cincin, anting2, jam, dan lain2 lagi.

Kedai ni hanya menjual set bed cover drp pelbagai jenis kain.. ada jenis satin, baldu dan cotton. Kami beli 1 set utk che drp jenis kain cotton..selesa utk tidur..;)


Baby Syarafina ngan baby pakistani..seksi betul anak patan ni..maklum la sekarang kan musim panas..hehehe

Ni pula kt Naif. Kami pergi minggu lepas time mlm pasal nak jalan2 sekarang ni panas sangat kalau pegi siang hari...ish malas betul nak pegi naif ni..kalau bukan sbb nak beli kain buat baju raya..memang tak nak pegi.. kt naif ni macam2 jenis kain ada..semuanya bole dapat ngan harga yg murah dan berpatutan .. :)

Baby syarafina ni pun pandai nak shopping gak..dia sempat jugak sambar 1 mainan utk dia..

InsyaAllah nak pegi lagi sekali ke naif ni utk cari jubah pula..mlm tu tak sempat nak cari sbb pegi da lewat banyak kedai dah tutup..huhu..Okey kalau ada cerita menarik dan sempat sebelum balik cuti2 mesia ni insyaAllah will update later.. ;)




6 comments:

blogresipi said...

Mesti berkepul kepul sourvenir nak beli sebelom balik nie ye Kak.. hehe... selamat bershopping yer.. jgn lupe online jgk tau..wendu ler kalau umah akak nie sunyi.. :)

FiDa@aMiDa said...

eiyda

wah sakan shopping kumpul brg souvenior hehehe fida belum lagi..malas betul nak pi time panas2 skrg ni..

eiyda said...

ijan..
ada la sikit2 beli souveniour tu tp takde la sampai berkepul2..heheh..jangan risau nanti k.eiyda online jgk k..insyaAllah ;)


fida..
memang skrg ni panas tp terpaksa kuar gak la time2 gini..ada 4 hari je lagi sblm balik mesia..;)

kak ina kl said...

salam eiyda..wah dah nak balik ke malaysia ye..seronoknya dia..happy birthday buat kamu..semuga berbahagia bersama keluarga tercinta..

seronok bersembang dengan sepupu kamu tu..

erin said...

salam eiyda,
nak balik malaysia da ker? Bile?

eiyda said...

wasalam k.ina..
terima kasih..:) a'aa eiyda nak balik bercuti kejap..ohh itu la k.ina seronok kan kalo dpt jumpa sembang2..bila lak turn kita nak jumpa nie..huhu..


erin..
3 hari jer lagi..asyik membilang hari jer ni.. da tak sabar nak balik..heheh