Sunday, August 23, 2009

Ramadhan Mubarak..


Salam rindu buat teman2 semua.. ribuan ampun dan maaf diucapkan kerana menyepi sekian lamanya.. sebenarnya eiyda baru seminggu tiba di bumi UAE ni.. setelah sebulan cuti2 mesia yg begitu padat sampaikan tak sempat jenguk blog sendiri n kengkawan..huhu..

eiyda minta maaf banyak2 krn tak sempat juga nak berjumpa ngan kengkawan di Mesia tempoh hari. Rasa terkilan pun ada tapi apakan daya masa tak mengizinkan..terasa cepatnya masa berlalu..banyak nak diceritakan tapi nantilah jika berkesempatan kita bercerita di kemudian hari k..

Sebenarnya eiyda ingin mengambil kesempatan ini utk mengucapkan selamat menyambut Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua.. kepada family di Mesia dan juga teman2 semua tak kira di mana jua berada..Semoga ramadhan kali ini dpt dihayati dan diisi dgn ibadah dan amalan2 yg membawa keberkatan kpd kita semua. InsyaAllah.
Kepada semua teman2 terima kasih diatas ucapan dan kad2 yg dilayangkan. Diharap sudilah kiranya menerima kad drp eiyda pula yer..;)

17 comments:

mother of two said...

iyerler.. mmg nak bersawang habis..tu baru sebulan cutikan kak ida.. kalau 3bulan tu ntahler plak.
anyway selamat berpuasa pada kak ida sefamily dan juga adik b.

nj said...

eiyda...
akhirnya muncul jua...sakannya bercuti...mesti mcm2 cerita dr Msia kan...Selamat Berpuasa buat eiyda sekeluarga ye...

eiyda said...

shiela..
hehehe..memang penuh sawang itu pasal lambat update kena bersihkan mana2 yg patut dulu..hihi..selamat berpuasa jg pd shiela dan abe matju yg tgh mood honeymoon skrg ni yer..;)


kak norma..
Selamat berpuasa..memang mcm2 cerita ada..rindu nak berbual2 ngan kengkawan tp bila mlm jer tak sempat buka internet terus terbongkang atas katil kepenatan..huhu..

Faiza said...

Salam Eiyda...:-)

Selamat menjalani ibadah puasa buat Eiyda and family...Semoga ramadhan kali ini membawa seribu kemuliaan serta keberkatan dalam hidup kita..Ameen

Owhh, Eiyda balik bercuti ke Malaysia ke...patutlah sepi jerr...hihi...Mesti bestkan dapat balik bercuti di Malaysia...:-)

All the best Eiyda...Take care ye..

Salam Ramadhan dr Preston,Lancashire UK:
-Faiza-

Dilala said...

rindunye dgn entry akak!

iina said...

salam ramdhan eiyda.. wah mesti seronok dah balik mesia sebulan.. ;)

eiyda said...

Faiza..
Wasalam..Terima kasih..Selamat berpuasa kpd Faiza juga :) InsyaAllah semoga ramadhan kali ini membawa seribu kemuliaan dan rahmat buat kita semua.

a'aa eiyda balik bercuti ari tu..best balik bercuti! sebulan dirasakan sekejap jer..tapi takpe, at least dpt juga mengubati kerinduan pd family di sana..

All the best to u too..;)


Dilala..
ohh yer ke..terharunya akak! :)


iina..
Salam Ramadhan dan selamat berpuasa pd iina juga..memang seronok sangat!! terutamanya dpt makan macam2 makanan kegemaran yg takde kt Dubai ni..hihi..;)

manlaksam said...

Selamat berpuasa.......lama sungguh tutup kedai.

mama said...

selamat berpuasa dari kami di sini...insyaallah semoga tahun depan kita dapat berpuasa dan berhari raya bersama2 disini lagi.

eiyda said...

Pak Man..
Selamat berpuasa..:) ye la pak man..berehat sekejap..lama dah tak bercuti..heheh..


mama..
Selamat berpuasa kpd family di sana..ohh sedapnya berbuka lauk masakan mama!! insyaAllah doakan spy panjang umur, murah rezeki agar kita boleh berpuasa dan berhari raya bersama2 di tahun hadapan..

Nour said...

selamat berpuasa kpd mama dan keluarga kt sane jgk~ hehe ttba tumpang wat ucapan kt sini..hihi thn dpn kene pastikan pose n raye sefamily! cm thn lps yeahh! besnyeee =D

kak ina kl said...

salam eiyda..wah bestnya dia dpt berpuasa dengan family...cik mar dah jumpa ke belum?

selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak..

FiDa@aMiDa said...

salam ramadhan jugak buat eiyda sekeluarga...nanti jumpa kat bazaara ramadhan hehehhe

Ainur68 said...

Salam ramadhan. Apsal date ramadhan eiyda tu cepat sangat...dah 12 ramadhan, dah tak sabar nak raya yer...hehehe ;)
Hari ni eiyda masak apa utk berbuka?
akak masak nasi ayam jer....malas nak masak banyak lauk.

phalla said...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

bungacahaya said...

Salammm...

Saya pinjam gambar laksam dalam post anda yg lepas...

Thanks

eiyda said...

nour..
lamanyer kak da cuti berblog..huhu..insyaAllah tahun depan kami balik beraya mesia lak k..


k.ina..
selamat berpuasa..
alaa tak dapat jumpa la ngan cik mar aritu..masa eiyda pegi umah dia takde..dia pegi kl lak time tu..


fida..
kita tiap minggu jumpa kat bazar ramadhan kan..;)


k.ainur..
alamak yer ke? tak perasan lak eiyda..memang kita nak beraya cepat la ni.. hehehe..ari ni eiyda buka puasa ngan kuih akok n nasi ayam masak merah..;)


phalla..
sure we can..thanks for visiting my site..:)


bungacahaya..
wsalam..bole dipersilakan ambik jer gambar tu..;)